Sharon Stone duket se e ka shpërblyer veten me syze të reja pasi është parë se ka dalë për shopping të syzeve në Beverly Hills.

Aktorja 61 vjeçare e ka marrë procesin e përzgjedhjes së tyre shumë seriozisht duke analizuar nga afër shumë prej syzeve që i kanë pëlqyer.

Ylli i “Basic Instinct” ka provuar disa lloje të syzeve me forma dhe ngjyra të ndryshme.