Një kamion është rrokullisur në rrugën Kërçovë-Ohër.

Në vendngjarje janë mbledhur kalimtarë të rastit dhe ekipi të policisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ende nuk ka informacione nëse ka të lënduar në këtë aksident, për shkak se shoferi i kamionit nuk ka qenë prezent.