Një koncert i këngëtares Christina Aguilera në Rusi nuk shkoi siç ishte planifikuar.

Këngëtarja ishte përgatitur të jepte më të mirën nga vetja, ndërsa performanca e saj po shoqërohej me koreografi të balerinëve.

Në një moment, Christinës i ndodhi një incident, ajo rrëshqet në shkallë dhe bie, por shpëtohet në moment nga balerinët në skenë.

Ndihma e tyre bëri që Christina Aguliera të mos pësojë dëmtime dhe të vazhdoj performancën e saj.

Image