Ky është momenti kur dy grupe me meshkuj, njëri britanik dhe tjerët vendas.

Skenat kanë ndodhur në plazhin La Barceloneta në qytetin e Barcelonës.

Pushuesit tjerë janë parë duke mbledhur sendet e tyre dhe duke u larguar derisa nga fëmijët janë ndëgjuar duke bërtitur.

Njëri nga burrat që po rriheshin kishte marrur një shkop të hekurt.

Loading...
Global