Gjykata Penale sot pasdite ka njoftuar se janë refuzuar ankesat e të dyshuarve në lëndën “Reket”. Me këtë Bojan Jovanovski dhe Zoran Milevski si të dyshuar, do të ngelën në paraburgim për 30 ditët e ardhshme.