Nga Japonia në Polinezi dhe Ibiza, Vanda Nara këtë verë e ka shijuar në maksimum së bashku me Ikardin dhe fëmijët e tyre.

Por, argjentinasja nuk mund t’i shijojë pushimet, nëse nuk poston në rrjetet sociale dhe kjo gjë tashmë është fakt.

Linjat dhe format e saj ndezin rrjetin dhe bëjnë që të sfumohet disi e ardhmja e Ikardit. Partnerja e Ikardit është në formë të mirë dhe këtë gjë e pohojnë fansat e saj me komentet dhe pëlqimet në “Instagram”.