Diellza Kolgeci u bë nënë për herë në parë më 29 prill të këtij viti teksa së bashku me partnerin Fisnik Rugova çifti mirëpriti në jetën e tyre vogëlushen Helena.

Familja e vogël ka nisur këto ditë korriku pushimet verore dhe Helena 2 muajsh e gjysmë po provon kështu për herë të parë detin.

Mami Diellza ka postuar imazhet e ëmbla të familjes të cilët duken gjithë hare.

Loading...
Global