Kompania gjermane Wheelsandmore, e cila merret me përpunimin e modeleve të makinave, ka avancuar performancën e Lamborghini Huracan.

Në një edicion të përmirësuar – simbolikisht të quajtur “Diabolico” për shkak të numrit të kuajve, Huracan Performante ka marrë 26 shtesë kuaj fuqi dhe tani ka një “666 kuaj fuqi diabolik”.

Në fakt, Wheelsandmore me ndihmën e softuerit të ri ka forcuar atmosferikun ekzistues 5.2 V10 për 20 kuaj fuqi. Në këtë mënyrë, arrihet një fuqi prej 660 kuaj fuqish dhe një tjetër 6 kuaj fuqi është “nxjerrë jashtë” falë një sistemi të përmirësuar.

Loading...
Global