Egziston një grup në Facebook ku njerëzit, pretendojnë të jenë diçka tjetër.

Ndërsa në një grup tjetër, të tjerët mundohen të bëhen si konsumatorë të cilët janë duke dashur ta kthejnë një gjysmë banane të ngrënë, me një grup tjetër të cilët pretendojnë të jenë menagjer të atij marketi.

Me disa postime më poshtë, të tjerët pretendojnë të jenë ty hyjnë në market 5 minuta para mbylljes, raporton “Metro.co”.

Por, kjo nuk është e gjitha, një grup tjetër në Facebook ka kapërcyer pritshmëritë, njerëzit apo anëtarët e atij grupi pretendojnë të jenë, alienë, kafshë dhe disa të tjerë ku vetëm bërtasin. Ky grup ka arritur numrin më të madh të antarëve, rreth 220.000.

Të gjithë të pranishmit në grup ofrojnë role të ndryshme.

Por sigurisht, disa të tjerë kritikojnë për këtë lloj trendi të ri dhe të çuditshëm, ndërsa disa të tjerë janë aty për të bërë shaka.