Priyanka Chopra po shijon pushimet me bashkëshortin e saj.

Aktorja 36 vjeçare hyri në Instagram për të ndarë disa fotografi nga pishina – të realizuara nga Nick Jonas.

Priyanka dhe këngëtari 26 vjeçar shijuan pak ditë edhe në Itali javën e kaluar.