Princi Harry bëri një pohim mjaft të çuditshëm i cili ka çelur mjaft diskutime në Britani. Duka i Sussex-it tha se ai dhe Meghani duan maksimumi vetëm dy fëmijë, dhe kjo, sipas tij, është si përpjekjë për të shpëtuar planetin!

Planet e 34 vjecarit kontrastojnë me ato të të vëllait, William dhe bashkëshortës së tij, Kate, të cilët kanë tre fëmijë e nuk është cudi që të mos ndalen këtu, por ta shtojnë familjen edhe me një të katërt.

“Gjithmonë kam menduar se këtë vend e kemi marrë hua, ka thënë ai. Sigurisht, sado inteligjentë të jemi, apo sado të zhvilluar që supozohet se jemi, sërish duhet të jemi në gjendje të lëmë pas dicka më të mirë për brezat e ardhshëm“, ka qenë komenti I Harry-t.