Videoja e tij është publikuar në rrjetin social ‘Twitter’, e cila shfaq momentin kur njëra nga çokollatat fëmijës së paidentifikuar nga Siria i bie nga dora.

Në ato momente, ai e merr atë nga toka dhe ia rikthen sërish ushtarit turk.

Videoja është bërë pëlqyer mbi 55 mijë llogari, ndërsa në të kanë replikuar rreth 1.5 mijë përdorues të Twitter.

Loading...
Global