Në kuadër të hetimeve të hapura nga Prokuroria për krim të organizuar dhe korrupsionit në lidhje me shantazhim dhe shpërblimin për ndërmjetësim të paautorizuar për ndikim dhe pastrim parash, është kryer bastisje në shtëpinë e prokurores së Prokurorisë Speciale Publike, Lile Stefanova, përcjell TetovaSot .

Stefanova udhëheq me lëndën “Imperia”, të cilën Prokuroria Speciale Publika e ka hapur në nëntor të vitit të kaluar.

I dyshuari i dytë Zoran Mileski ka marrë 30 ditë paraburgim dhe tashmë është në burgun e Shutkës, ndërsa i dyshuari Bojan Jovanovski është ende në gjykatë./TS