Një vajzë e shqetësuar mori në telefon policinë dhe denoncoi të dashurin, i cili kishte hyrë në makinën e saj dhe nuk pranonte që të dilte nga aty. Kur policia e Ohajos, SHBA, mbërriti në vendin e ngjarjes, mori menjëherë në pyetje 24-vjeçarin, Kristian Kollins.

Oficerët e policisë e pyetën atë se pse i kishte zaptuarën të dashurës makinën. 24-vjeçari hapi shumë pak xhamin e mjetit dhe tha se vajza kërkonte gjithë kohën seks.

Sipas tij, në apartamentin e tyre ishte shumë vapë, e prandaj kishte preferuar që të mbyllej në makinë që ajo ta linte të qetë.

Në fakt kjo histori ishte e vërtetë, pasi edhe vajza e konfirmoi versionin e djalit. Por ajo u kërkoi atyre që ta nxirrnin atë nga mjei, pasi makina mbetej pronë e saj.

Por djali refuzoi që t’i bindej policisë e të dilte nga makina me të mirë. Si pasojë, ata u detyruan ta nxjerrin me forcë e ta arrestojnë për mosbindje ndaj uniformës.

Loading...