Të mërkurën Perrie Edwards mbushi 26 vjet. Dhe të enjten, ajo pretendoj se ndihej si një ‘e brishtë’.

Dhe pas kësaj dite të madhe, ajo në Instagram publikoj tri foto me bikine ngjyrë portokalli dhe një kapelë që përputhej me to.

Ajo ka shkruar më tutje: “U ndjeva aq e dashur dje, faleminderit të gjithëve që më bën të ndihem kaq e veqantë”.

 

Loading...