Së fundmi, Ilda është bërë majft aktive në rrjete sociale dhe pak ditë më parë zhvilloi një sesion me pyetje – përgjigje me ndjekësit e saj.

Një nga pyetjet që tërhoqi shumë vëmendje mediatike ishte ajo se si Ilda ia menaxhonte të blinte një orë “Rolex” me rrogën e saj.

Gazetarja për herë të parë vendosi ta shpjegonte njëherë e mirë burimin e të ardhurave të saj:

“Sqarim: fakti që jam gazetare dhe padyshim paguhem shumë mirë, nuk do të thotë që nuk kam të ardhura familjare, për më tepër që gjyshja ime vjen nga një familje e vjetër “tironce” shumë e njohur e me tradita. Ps. Hera e parë që shpjegoj kaq shumë”- ka shkruar duke i sqaruar të gjithë për këtë pjesë moderatorja.

Tashmë Ilda vazhdon të impresionojë ndjekësit e saj me udhëtimin e fundit drejt ishullit të Mykonos, nga ku ka shpërndarë disa foto majft interesante.

Ajo shfaqet në të ashtuquajturat pishina në shpellë, që janë pjesë e veçantë e hoteleve të këtij ishulli.

Në një kërkim të thjeshtë shihet se çmimi në një dhomë hoteli të tillë në Mykonos varion nga 3000 deri në 4000 euro nata, sidomos tani ne periudhën e fluksit.

Fundja, ia vlen shpenzimi pas një punë të gjatë dhe të lodhshme gjatë gjithë vitit.