Moderatoren e njohur Ori Nebiaj  jemi mësuar ta shohim çdo ditë në emisionin e mëngjesit ‘Wake up’po  prej disa ditësh ajo ka njoftuar largimin e saj nga ky emision.

Tani Nebiaj po merret me një tjetër emision që e drejton prej kohësh  “Pushime on Top”.

Dhe ditën e sotme kolegu i saj moderatori Isli Islamaj ka gjetur zëvëndësuesen e Orit dhe është aktorja e njohur Zamira Kita.

“Mirëmëngjesi të gjithëve, shikoni kush më ka ardhur në studio për të prezantuar bashkë sot”, dëgjohet të thotë Isli teksa tregon në kamerë Zamirën.

Image