Imazhet e një versioni para-prodhues të maskuar të një automjeti të ri të klasës S janë shfaqur në internet.

Videoja nuk zbulon shumë, duke pasur parasysh se makina është e “kamufluar” tërësisht, por është një konfirmim se Mercedes tashmë është duke u përgatitur për pasardhësin e limuzinës më luksoze.

Edhe pse supozohet se klasa e re S do të paraqesë evolucionin e modelit aktual me dizajnin e saj, disa zgjidhje të reja të stilit ende po spekulohen rreth dyerve. Megjithatë, përparimi më i madh pritet në fushën e asistencës së shoferit dhe ngasjes gjysmë autonome.

Besohet se makina nga imazhi është një nga versionet më të larta të klasës S, S560 i pajisur me një motor V8 me motor turbo 4.0 litra, fuqia e të cilit ende nuk dihet.

Përveç këtij varianti, pritet të ketë një motor turbo me 3.0 cilindra, si dhe një ose më shumë versione hibride.

Klasa e re Mercedes S do të debutojë në vitin 2020, kur do të dimë më shumë detaje rreth këtij modeli.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...