Një burrë 40 vjeçar eritrias hodhi një djalë tetë vjeçar përpara një treni që po afrohej në stacionin kryesor të trenit të Frankfurtit në Gjermani, duke e vrarë atë, tha policia, shkruan Reuters.

Njeriu gjithashtu e shtyu nënën e djalit, por ajo mbijetoi. Policia nuk ishte në dijeni për asnjë lidhje midis njeriut dhe viktimave dhe motivi i tij ishte i paqartë, tha një zëdhënëse e policisë.