Një shofere ka përfunduar në lumë në New Yorsey pasi shkeli aksidentalisht pedalin e gazit në vend të frenave.

Ngjarja ndodhi në Hackensack dhe shoferja sapo kishte dalë nga lavazhi me një Mercedes SUV.

Automjeti u zhyt poshtë një argjinature në brigjet me baltë të lumit Hackensack.

T mobile In article 1

Policia raportoi se 64-vjeçarja dhe vajza e saj arritën të dilnin nga automjeti dhe të ktheheshin në breg, me ndihmën e një personi që u hodh në lumë për ti shpëtuar.

Ato u dërguan në spital me lëndime të lehta.