Dje 10-korik ka denoncuar se rreth orës 18 e 40 minuta 25-vjeçari A.I. nga fshati Çellopek i Tetovës, ka denoncuar në oborin e shtëpis së tyre , ai dhe motra e tij S.I. (24) kanë qenë të sulmuar fizikisht dhe më pas edhe të lënduar me mjetë të mprehtë, nga 26-vjeçarja K.M. shtetase e shqipërisë, me të cilën më shumë se dy vjet kanë qenë në lidhje.
E denoncuara K.M. me mjet të mprehtë, gjithashtu është vetlënduar, kështu që të tre janë dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për dhënjen e ndihmës mjeksore.
Më vonë shtetasja e Shqipërisë, është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();