Jahti me flamur të Maltës ankoroi tek kështjella në Bodrum, ndërsa dhe iu afrua portit për të ngarkuar karburant.

Elena Ambrosiadou, një biznesmene me origjinë greke, arriti në pushimoren turke Bodrum me jahtin e dytë më të shtrenjtë në botë Maltese Falcon, raporton AA.

Jahti me flamur të Maltës ankoroi tek kështjella në Bodrum, ndërsa dhe iu afrua portit për të ngarkuar karburant.

Është një nga jahtet më të mëdha dhe më modern në botë. Jahti ka një gjatësi prej 88 dhe një gjerësi prej 12.5 metrash, ndërsa kushton 135 milionë euro dhe ka tërhequr vëmendjen e një numri të madh të popullsisë vendase, por edhe të turistëve.

Mund të pranojë rreth 12 mysafirë, ndërsa në jaht gjenden edhe palestër, dhomë masazhi dhe kinema.