Njerëzit kolliten dhe teshtijnë, dhe unë nuk rri kurrë pa maskë”. Janë këto fjalët e supermodeles Naomi Campbell, teksa në kanalin e saj në Youtube, flet për dashurinë që ka për fluturimet.

Po ashtu ajo tregon se para çdo fluturimi dezinfekton vendin ku ulet dhe çdo objekt në kontakt me të.

“Nuk më intereson për atë që mendojnë njerëzit për mua”, thotë modelja në videon e fundit.’