Gjatë paradites moti në Maqedoninë e Veriut do jetë me diell dhe shumë i ngrohtë, ndërsa gjatë pasdites pritet të ketë destabilizim të motit dhe të shfaqen reshje lokale të shiut.

Gjithsesi temperaturat vazhdojnë të jenë të larta, dhe sillen nga 30 deri në 38 gradë celsisus.