Miqësitë e vërteta janë gjithmonë e më të rralla. Mirëpo, dy zonja nga Brazili na tregojnë se duhet ende të besojmë në to.

Ato kanë festuar së fundmi 30 vjetorin e miqësisë në një mënyrë tejet të veçantë; duke bërë të njëjtin tatuazh rinor në parakrah.

Fotografia e të moshuarve është shpërndarë nëpër rrjete sociale nga nipi i njërës prej tyre dhe komentet pozitive nuk kanë munguar aspak.

ImageImage

Loading...
Global