Me fillimin e muajit korrik ardhja e mërgimtarëve drejt vendlindjes është rritur.

Këtë e dëshmojnë edhe kolonat në të gjitha pikat kufitare. Në një video live, shihet që në pikat kufitare Hungari-Serbi, Maqedoni e Veriut-Kosovë, Kroaci-Serbi dhe Serbi-Maqedoni e Veriut ka kolona të gjata të veturave.

Më poshtë mund t’i shihni pamjet nga pikat kufitare.