Rina Balaj nuk ka të ndalur.

Rina Balaj po vazhdon të sjellë këngë të reja, vetëm pak më parë menaxheri i saj konfirmoi punimet për projektin e ri.

Pas bashkëpunimeve me Adelina Ismailin dhe Blaka, reperja nga Istogu në një afat të shkurtër kohor pritet ta publikoje edhe këngën e radhës.

Në postimin e bërë në Instagram, menaxheri i saj kishte shkruar: “ Rina dhe Koston së shpejti, çfarë mund të them është një Hit.