Tashmë ndodhemi thuajse në mes të sezonit veror, ku pavarësisht disa ditëve me shi, i nxehti u rikthye.

Kështu moderatorja Xhemi Shehu nuk ka humbur kohë për të shkuar në plazh.

T mobile In article 1

Ditën e sotme ajo ka publikuar një fotografi ku shihet e veshur me një fustan transparent plazhi dhe me bikini të vogla jeshile.

Bie në sy një trup super në formë i moderatores, e cila ndonëse nënë e dy fëmijëve, vijon të ketë trup balerine.