Nga partia në pushtet LSDM kanë reaguar ndaj deklaratës së OBRM-PDUKM-së rreth gjobitjeve në banka, ku thonë se me dhënien e informacioneve ato dëshirojnë të dëmtojnë procesin hetimor.

“Në konferencën e sotme për shtyp nga pallati i bardhë, në simbolin e krimit dhe korrupsionit, u dha informacione rreth pjesëmarrjes së dyshuar të një automjeti xhip me pllaka “COOL” në një nga rastet për të cilat MPB po zhvillon hetim.

Nga ku janë këto informacione të VMRO-DPMNE-së”, thonë nga LSDM.

Nga atje thonë se a kaq shumë i pengon OBRM-PDUKM-së puna e MPB-së në luftën kundër krimit që nuk zgjedh një mënyrë për të dëmtuar hetimet në vazhdim?

“Sot, Ministria e Punëve të Brendshme punon në mënyrë profesionale, të përgjegjshme, në përputhje me kompetencat ligjore dhe në interes të qytetarëve”, thonë nga LSDM.