Një statujë e re e Zonjës së Parë e cila është zbuluar në qytetin e saj të Sevnicas, në Slloveni, është pikërisht ajo që nuk duhet për të përshkruar zonjën e parë. statuja është një grua me shpatulla të gjëra dhe burrërore nuk ngjan aspak me elegancën e Melanisë.

Përkundër mendimit të të shumtëve se statuja është një shaka, artisti është këmbëngulës se puna e tij është serioze dhe ka për qëllim një kompliment për Melanian, të cilin ai e quan ‘absolutisht të bukur’.

ImageImage

Murray Lunatik

Në vitin 2011, Rolex Masters Shanghai vendosi të krijojë një statujë të Tenisit Ace Andy Murray – dhe ky ishte rezultati.

Image

Beckham

H & M ktheu David Beckham në një statujë me të brendshme në vitin 2012.

Image

Image

Ronaldo i fuqishëm

Gara e ashpër u ofrua nga qyteti portugez i Funchal i cili paraqiti këtë statujë të banorit të tyre vendas Cristiano Ronaldo.

Image

MJ i shpifur

Kjo statujë e veçantë por e shëmtuar për ish-Mbretin e Pop-it, Michael Jackson u vendos jashtë stadiumit të vjetër Fulham Craven Cottage në vitin 2011.

ImageImage

Loading...
Global