Zanfina Ismaili ka lënë një mesazh në postimin e fundit që bëri në Instagram.Ajo ka kohë që nuk është aktive në muzikë, por ajo nuk i lë fansat ta harrojnë, pasi kohë pas kohe publikon fotografi të reja.

Përmes një postimi që bëri së fundi në Instagram, këngëtarja ka shkruar disa fjalë lidhur me talentin dhe mënyrën se si duhet shfrytëzuar ai.

“Talentin ja u jep Zoti. Jeni modest. Famën ja u jepin njerzt. Jeni falenderues. Mashtirmin i’a jepni vet vetës. Jeni të kujdesshëm”, ka shkruar Zanfina.Për ndryshe, për dallim nga Zanfina, Adelina Ismaili së fundi ka publikuar duetin me Rina Balajn.