Gigi Hadid dhe Bella Hadid i kanë gjetur vetes pak kohë për t’i kaluar disa ditë pushimi në vendin shumë të frekuentuar Mykonos

Motrat të cilat kryejnë profesionin e njëjtë atë të modelizmit kanë bërë pushuesit grek për vete me format e tyre të jashtëzakonshme trupore.

Sa i përket jetës së tyre private edhe Gigi edhe Bella janë në lidhje dashurie me këngëtarët Zayn Malik respektivisht The Weeknd.

Image