Në vendkalimin kufitar në Tabanoc midis Serbisë dhe Maqedonisë, si dhe në atë Bogorodica midis Maqedonisë dhe Greqisë është parandaluar futja ilegale e cigareve dhe duhanit të cilat ishin të destinuara për shitje të jashtëligjshme në tregun e Maqedonisë.

Në vendkalimin kufitar Tabanoc në hyrje të Serbisë janë konfiskuar 16,5 ton cigare, ndërsa në vendkalimin kufitar Bogorodica që e lidh vendin me Greqinë janë konfiskuar 13 ton duhan I pa përpunuar kanë njoftuar nga doganat e Maqedonisë.

Loading...