Format perfekte të trupit të Kim Kardashian gjithmonë kanë qenë mahnitëse.

Përkundër se ajo ka qenë shtatzënë, trupi i saj nuk ka pësuar ndryshime dhe duket si gjithmon në formën më të mirë. Por nëna e katër fëmijëve ka mohuar se beli i saj shumë i hollë është si rezultat i largimit të brinjëve me anë të ndërhyrjeve kirurgjike.

Në një intervistë ajo madje bëri shaka me sugjerimin se kishte pasur mundësi të bëntë diçka të tillë.

“Është e tëra falë deitës time të bazuar 100% në bimë”, ka thënë Kim.

“Që një kohë të gjatë unë jam vegjetariane”

Fotot e fundit të saj vazhdojnë të na mahnisin.