Është njëra nga artistet më të kërkuara të estradës dhe e gjithë kjo në saje të projekteve të suksesshme që vazhdon të sjellë.

Fjala është për Orhidea Latifin – Kida, e cila është mjaft e angazhuar në mbrëmje dhe koncerte të ndryshme, thuajse në çdo vend të Kosovës.

Krahas koncerteve, bukuroshja jonë së fundmi ka realizuar edhe një set të ri fotografik, para aparatit të fotografit Guri Gashi.

View this post on Instagram

A post shared by KIDA (@kida) on