Ka kaluar më shumë se një dekadë qëkurse ajo u bë e njohur në spektaklin “Ethet e së premtes mbrëma”.

Flaka Krelani është njohur gjithnjë si këngëtarja me zërin e fuqishëm dhe imazhin e vajzës së mirë që këndonte këngë rrok dhe balada të ndjera.

E ftuar së fundmi në emisioni më të ri të moderatores Roza Lati ‘Bukë me vete’ Flaka ka zbuluar një sekret të sajin

Flaka ka treguar gjatë bisedës se ku e gjen frymëzimin ajo për tekstet e këngëve që shkruan.

‘Këngët më të bukura, unë i shkruaj duke pirë birrë’ ka rrëfyer Flaka.

Flaka shoqërohej nga motra e saj Qëndresa, e njohur si Qeqa dhe u bënë pjesa e sfidave dhe lojërave të ndryshme.

Image