Justin Bieber dhe bashkëshortja e tij Hailey, u panë me kafe duke kaluar pasditen në Beverly Hills, Kaliforni.

Këngëtari dhe modelja më pas u panë në një restorant i cili është i njohur për mos pranimin e rezervimeve.

Çifti u pa në tryezën e jashtme ndërsa prisnin si gjithë të tjerët.

dhuro

Loading...
Global