Kryeministri Boris Johnson i tha homologut të tij irlandez Leo Varadkar sot se Britania e Madhe do të largohet nga Bashkimi Evropian “pa marrë parasysh se çfarë” më 31 tetor.

Nga ana tjetër, Varadkar tha se marrëveshja e Brexit nuk mund të rihapet dhe se marrëveshjet alternative “të kënaqshme” duhet të identifikohen.