Kohët e fundit unë kam krijuar një lidhje me shoqen e ngushtë të bashkëshortes sime.

Çdo gjë filloi në momentin që gruaja ime mori në shtëpinë tonë dy vajzat e vëllait të saj, i cili vdiq në një aksident.

Ne kishim dy vajzat tona dhe dy persona të shtuar në familje, do të thoshte më shumë para të shpenzuara.

Në fakt ne kishim një buxhet të ngushtë, aq më tepër që gruaja ime nuk mbante ekonomi dhe nuk i pëlqente seksi.

Kështu që unë u afeksionova me komshien time.

Seksi me të është një mrekulli me vete.

Një natë e takova rastësisht në një klub nate dhe zemra filloi të më rrihte fortë.

Filluam të pinim disa gota dhe në momentin që pija filloi të jepte efektin e saj, thjesht nuk munda t’i rezistoja dot.

Fillova ta puthja dhe më pas shkuam në shtëpinë e saj.

Fatmirësisht bashkëshorti i saj nuk ndodhej në shtëpi, kështu që qendrova atje gjithë natën dhe kam kaluar momentet më të paharrueshme të jetës sime.

Përgjigjia e ekspertes:

Së pari duhet të jesh më tepër mirëkuptues ndaj bashkëshortes tënde.

Puna, familja dhe angazhimet e tjera janë një stres më vete për të, kështu që gjithë ky stres i heq dëshirën për të kryer marrëdhënie.

Fillo të sillesh ndryshe me bashkëshorten dhe nëse e sheh se përpjekja jote për të rregulluar marrëdhënnien me të dështon, atëherë jepi fund martesës.