Ish i dashuri  që shpërfytyroi ish-finalisten e Miss Italisë duke i hedhur acid në fytyrën e saj, është burgosur për 15 vjet nga një gjykatë apeli në Bolonjë.

Që nga sulmi ndaj saj,  Gessica Notaro ka folur publikisht kundër dhunës ndaj grave.

Ajo gjithashtu është bërë një personazh televiziv, duke u shfaqur në një emision televiziv kërcimi.

Sot ajo duket më mirë, por syrin e dëmtuar keqas është detyruar ta mbajë të mbuluar.

Si për të treguar se kjo gjë nuk e shqetëson aspak, përkundrazi, e vlerëson ashtu sic është, partneri I saj Marco bëri dhe ai një mbulues të ngjashëm.