Një djalosh pesë vjeçar u ngjit në çati të një klinike mjekësore për të u fshehur pasi e morri vesh se do e bënin synet.

Djaloshi ishte dërguar nga prindërit e tij për operacion. Ngjarja ka ndodhur në indonezi.

Ai qëndroi për dy orë në çati deri sa e bindën që të zbiste poshtë.

Mjekja Anik Sutari praoi se asnjëherë nuk kishte parë diçka të tillë në të gjitha vitet e saj në qytetin e Serang në ishullin e Javas.

Ishte ajo që e shpërndau fotografinë e çunit në Facebook.

Djaloshi zbriti pasi që prindërit thirrën mësuesen e cila e bindi. Madje djaloshi aq shumë e don mësuesen e tij sa që pastaj pranoi edhe të hyjë në operacion.

Shumica e fëmijëve në Indonezi bëhen synet rreth kësaj moshe. Kjo është një zakon në fenë Islame, dhe Indonezia është shtet me shumicë dominuese islame.