Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, përmes llogarisë së tij në Facebook njoftoi se ishte prezent në Kampin Bondsteel duke festuar festën e 4 Korrikut me ushtarët amerikanë.

Haradniaj tha se nuk ka mënyrë më madhështore për të festuar këtë festë se t’i bashkohesh ushtarëve amerikan në Bondsteel.

Kryemnistri gjithashtu tha se Kosova dhe Amerika ndajnë vlerat e përbashkëta dhe sot festojmë edhe ne, krah për krah me miqtë tanë.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të Kryeministrit Haradinaj: