Kancelarja austriake, Brigitte Bierlein, do të kandidojë komisionarin aktual të Bashkimit Evropian për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn, për të përfaqësuar përsëri Austrinë në përbërjen e re të Komisionit Evropian.

Ish-ministri i Shkencës ka qënë komisionar i BE që nga viti 2010.

Pas bisedimeve me partitë parlamentare, Bierlein deklaroi se kishte për qëllim të kandidonte Hahnin përsëri.

Ai i kërkoi kryetarit të parlamentit, Wolfgang Sobotka që të zhvillojë konsultime me parlamentin dhe ta informonte atë për rezultatet.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...