sh-kryeministri i Maqedonisë, ndërsa tani azilant i Hungarisë, Nikolla Gruevski, është rishfaqur sonte në Facebook. Këtë herë, ai  shkroi për kryetarin e Komunës së Shkupit, Petre Shilegov, i cili para disa publikoi një shkrim drejtuar Gruevskit.

“Unë do të “notoj” disi, ndërsa ti “shijoje” vetë fundosjen tënde pas zhvatjes, vjedhjes dhe tradhtisë, së bashku me atë kryetarin plot “qumësht” …”, shkruan Gruevski.

Gruevski në profilin e tij në facebook mes tjerash e akuzon Shilegovin për organizim të zhvatjes sëbashku me personazhetnë zyrën e Bokit.