Ndërsa reflektojmë ne rrisim njohuritë tona për veten dhe bëjmë zgjedhje që na çojnë në jetë më të begata që janë në përputhje me qëllimet tona. Testi i sotëm mund të jetë një mjet i madh për reflektim dhe mençuri të brendshme.

Shihni imazhin më poshtë. Cila është gjëja e parë që patë?

Buzë

Ti e kupton se jeta është e paqëndrueshme dhe se e vetmja mënyrë për të ecur përpara është të kesh durim dhe të veprosh me mençuri në situatat me të cilat përballesh. U kushton shumë vëmendje marrëdhënieve tuaja, por duhet të kesh kujdes që të mos merresh me ata që nuk tregojnë interes për ty. Jepi mbështetje dhe respekt njerëzve, por përpiqu të kuptosh se kush është me të vërtetë në anën tënde.

Pemë

Ti je një person shumë social, i cili pëlqen të jetë në kontakt me njerëzit. Megjithatë, edhe ti e përdor shumë arsyen dhe nuk ndryshon vetëm për t’u pranuar në shoqëri ose për të fituar besimin e njerëzve rreth teje. Bëj më shumë për veten dhe lumturinë tënde, prandaj mos lejo që dikush të hyjë në jetën tënde. Për të fituar besimin tënd, çdo person duhet të tregohet i besueshëm.

Rrënjë

Ti je një person shumë i lidhur me brendësinë tënde. Ti ke mësuar ta njohësh veten dhe ushqesh lumturinë. Shumicën e kohës je shumë i/e sigurt për veten, por gjithashtu je pro këshillave nga njerëzit që të duan të mirën. Mëso të ngadalësosh dhe pranosh dështimet. Gabimet janë pjesë e jetës.