Aksion për ndalimin e veprimtarisë ilegale të lojërave të fatit Gjatë aksionit të mbrëmshëm në Gjakovë ku janë bastisur disa lokale dhe shoqëruar dhjetëra persona të dyshuar për veprimtari ilegale të lojërave të fatit, është mbyllur edhe një ëmbëltore. Raportohet se njëri nga lokalet e mbyllura e cila funksiononte si ëmbëltore, dyshohet se zhvillohej veprimtari ilegale e lojërave të fatit – bastore. Aksioni i Policisë së Kosovës është përkrahur nga Inspektorati i Tregut i Komunës së Gjakovës, njësitë e Policisë, në mesin e tyre edhe forcat speciale, të cilët kanë vendosur shenjat zyrtare të ndalimit të ushtrimit të veprimtarisë nga lokalet./kallxo.com