Gëzim Kelmendi: Srebrenica 1995, një gjenocid i lejuar dhe i pa ndëshkuar

Krimi, masakra, terrorizmi dhe gjenocidi që u zhvillua në Bosnjë dhe Hercegovinë në përgjithësi dhe në Srebrenicë në veçanti, dëshmon egërsinë e një regjimi vrastar dhe gjakpirës Millosheviqian.
Ky regjim vrau, dhunoj dhe masakroj mbi 300 mijë civil në tërë territorin e ish-Jugosllavisë.
Ky regjim zhvilloj një ndër gjenocidet më të mëdhaja në shekullin e fundit në zemër të Evropës, në Srebrenicë.
Ky gjenocid u zhvillua në prezencën e bashkësisë ndërkombëtare.
Ky gjenocid edhe sot ende nuk është ndëshkuar nga bashkësia ndërkombëtare.
Ata që zhvilluan dhe ndihmuan këtë gjenocid lëvizin lirshëm nëpër Evropë pa viza.

Edhe pse bashkësia ndërkombëtare nuk zbatoj drejtësinë me rastin e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Kosovës, egziston një drejtësi absolute që nuk heshtë dhe nuk harron.

Ajo drejtësi është e Gjykatësit Suprem Absolut në Ditën e Llogaridhënies.
Në atë ditë të gjithë do të marrin dënimin e merituar nga ZOTI i Madhëruar.

ZOTI e bekoftë Bosnjën dhe Hercegovinën.
ZOTI e bekoftë Kosovën.

Gëzim Kelmendi