Konkursi vjetor ekscentrik Dorset sheh konkurrencë të ashpër midis ngrënësve të hithrave me disa teknika të fshehta për të përballuar kështu edhe djegien që shkaktojnë ato.

Ai quhet, Toni Jeyes dhe arriti të fitojë në Kampionatin vjetor Botëror të Hithrës duke ngrënë 8 kg hithra të njomura me ujë.

Toni përpiu gjethet e të gjitha tufave të hithrave dhe në këtë mënyrë arriti të fitojë çmimin kundrejt konkurrentëve të tjerë.

Mësuesja në pension Lindy Rogers, 67 vjeçe, fitoi për kategorinë e grave duke ngrënë 6 kg hithra.