Ndryshe, etiketohen si ëndrrat e ndaluara për të cilat gratë nuk guxojnë të flasin kurrë!

Filmi “Sex and the City” na ka mësuar të paktën një gjë: të gjithë jemi nga pak Samanta! Joshëse, provokuese, e guximshme, janë të gjitha mjaftueshëm cilësi që ta bëni një mashkull për vete, e të ndizni fantazitë erotike në shtrat.

Le t’i zbulojmë bashkarisht të gjitha një e nga një…Ju, cilën pikë përqafoni?

Seksi me shumë burra njëkohësisht

Ndoshta jo pikërisht ajo që shpreson partneri juaj, por nuk ka grua që nuk ëndërron të marrë vëmendjen fizike nga dy burra në të njëjtën kohë, madje edhe më shumë. Kur bëhet fjalë për garë burrash apo sfidë ndaj njëri-tjetrit për “kapjen” e presë së tyre.

Të bësh seks me një njeri të pushtetshëm

Nuk ka rëndësi nëse është shefi ose thjesht një njeri i fuqishëm: të kesh mendime erotike për një person autoritar dhe ndaj të cilit ndihesh ‘inferior’ është tepër emocionuese. Jo vetëm kaq, fakti që është tërësisht në kundërshtim me rregullat shoqërore e bën atë të duket edhe më intrigues. Seksualisht, kuptojmë.

Bëni striptisten për partnerin tuaj

A keni menduar ndonjëherë, ndoshta pas disa gotave rum që të bëni striptisten? Natyrisht, kjo kërkon një dozë të mirë vetëbesimi, por garantojmë që është një nga fatanzitë nxitëse tek shumë gra.

Dominimi gjatë raportit intim

Fiksimi për të dominuar edhe në dhomën e gjumit është i natyrshëm në mendjen femërore! Ka shumë gra që ëndërrojnë të shohin partnerin e tyre të zbatojë urdhra apo të nënshtrohet. Dhe kjo është eksituese.

Jini “skllevër”, duke i lënë lojëra erotike

Për një grua që vullnetarisht i nënshtrohet lojës së seksit të detyruar, ose një dinamike që e bën partnerin një objekt erotik dhe që i lë partnerit kontrollin e plotë të situatës, është diçka vërtet emocionuese. Dhe mos mendoni se ka ndonjë gabim me këtë fantazi. Me kusht që kjo situatë të mos shkaktojë dhunë.

Të bësh seks në vende të pazakonta

Duke qenë të kapur nga shpërthimet e momentit, ku në realitet nuk duhet të jesh në vende publike ose të pazakonshme, pse të mos guxoni?! Burrat mund ta vënë në praktikë këtë ide, ndërsa gratë preferojnë fantazinë. Ndoshta, jemi shumë të turpshme për ta bërë vërtetë këtë gjë apo thjesht jemi të frikësuar se mos zbulohemi? Arsyet i dini vetëm ju!