Ajo kohët e fundit shënoj ditëlindjen e parë të djalit të saj.

Dhe Eva Longoria u tregua një nënë e mirë, derisa fëmija i saj Santiago ishte veshur sipas ceremonisë së inaugurimit të Dhomës Globale, një qendër trajtimi për fëmjët me sëmundje të rralla dhe kronike në Marbella të Spanjës.

Ylli i The Desperate Housewives e mbante djalin e saj të ëmbël afër krahut të saj gjate gjithë kohës duke realizuar edhe selfie me të.

Loading...